Zwangerfit

ZwangerFit® Lommel


Gefeliciteerd met uw zwangerschap!
Bent u op zoek naar een cursus waar u actief en vital blijft tijdens uw zwangerschap? Dan past zwangerfit perfect bij u!

ZwangerFit® is bedoeld voor de actieve vrouw die zwanger of net bevallen is. Het hoofddoel van ZwangerFit® is om de conditie en de fysieke gesteldheid van de vrouw te verbeteren. Tevens wordt er over het beloop van de zwangerschap informatie gegeven in een theorieavond.

Wietske Stephan is gediplomeerd NVFB-ZwangerFit® docent en heeft 13 jaar ervaring. Naast het werken aan conditie, behoud van fitheid, mobiliteit en vitaliteit kan zij ook zwangerschap gerelateerde problemen van het houdings- en bewegingsapparaat (gewrichten, spieren) signaleren. De zwangere blijft door deelname aan deze cursus ook tijdens en na de zwangerschap fit en vitaal.

Vanaf de 16e week van de zwangerschap tot aan de bevalling kan iedere vrouw meedoen aan deze cursus. Al vroeg in de zwangerschapsperiode wordt er preventief getraind met speciale aandacht voor rug-, buik- en 
bekkenbodemspieren. Vanaf 4 weken na de bevalling kan aan de lessen post partum worden deelgenomen. Deelname aan deze cursus is, al naar gelang de behoefte van de cursist, mogelijk tot 9 maanden na de bevalling.

De cursus bestaat uit:
- warming-up
- het versterken van de spieren
- het verlengen van de spieren
- je weer vitaal voelen
- coaching/theorie
- ademhalingsoefeningen

U kunt elk moment van de cursus instromen. De cursus die geboden wordt bestaat uit 10 actieve lessen waarin er gebruik gemaakt kan worden van aerobics, pilatesoefeningen en klein oefenmateriaal.

Er wordt 1x per 2 maanden een theorieavond georganiseerd waar u op in kan schrijven.

Voor wie?

Zwangere tussen de 16de week en 40 weken

Wanneer?

Elke woensdagochtend van 9:00-10:00 *

Waar?

Groepspraktijk Tielemans ,Eltenbos 87 LOMMEL

Kosten?

De kosten voor ZwangerFit® bedragen:
150 euro voor de cursus.

Hoe kan ik inschrijven?

Inschrijving voor de lessen vindt u hier

Mocht u vragen hebben of geïnteresseerd zijn in deze cursus dan kunt u bellen naar Wietske Stephan 0494-089463 
of mailen naar: wietske@groepspraktijk-tielemans.be

Ik hoop u snel te zien!

* vakanties in overleg

Adres

  Eltenbos 87
         3920 Lommel

Volg ons

Zoeken