Ons Team

miel.png

Miel Moelans

Mijn master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie - optie sport behaalde ik in 2016 aan de UHasselt. De interesse in het lichamelijk functioneren en optimaal presteren, motiveerden me om nadien opleidingen te blijven volgen. 

In 2017 behaalde ik het postgraduaat manuele therapie aan de Universiteit Gent, gevolgd door verschillende opleidingen dry needling. Dit is een behandeltechniek waarbij een fijn naaldje gebruikt wordt om bepaalde spieren, afhankelijk van uw klachten, aan te prikken met als doel deze snel en langdurig te ontspannen. Binnen het opleidingstraject dry needling volgde ik de basis, gevorderd bovenste lidmaat, onderste lidmaat en de expert modules. 

Als sportliefhebber en voetballer bij het lokale FC Germinal, neemt sport een groot gedeelte van mijn vrije tijd in. Vanuit deze interesse heb ik verschillende opleidingen gevolgd rond revalidatie en preventie van sportletsels. Meer specifiek rond kruisbandletsels en blessures rond de voet- en enkelregio. De komende jaren hoop ik me hierin nog verder te kunnen ontwikkelen, met een opleiding bikefitting en revalidatie voor fietsers in de nabije toekomst.

miel@groepspraktijk-tielemans.be

O476 67 46 36

 

<< Terug naar ons team

Adres

  Eltenbos 87
         3920 Lommel

Volg ons

Zoeken