Ons Team

wietsk-stephan.png

Wietske Stephan

Bij deze wil ik me graag even aan u voorstellen. Ik ben Wietske Stephan, moeder van twee kinderen en woon sinds 4 jaar met veel plezier in Lommel. Vanaf 3 januari 2018 ben ik als kinesist verbonden aan de groepspraktijk Tielemans. Naast algemene kinesitherapie ben ik gespecialiseerd in de pediatrie en pre- en posteducatie .

Ik ben afgestudeerd aan de hogeschool voor fysiotherapie Thim van der Laan in Utrecht in Nederland. Ik deed tevens een vierjarige masteropleiding in kinderfysiotherapie met specialisatie kracht- en conditie trainingen voor  kinderen. Tijdens de masteropleiding deed ik verschillende cursussen met betrekking tot plagiocephalie, schrijfproblemen en DCD. Daarnaast volgde ik een speciale cursus voor de behandeling van kinderen met functiestoornissen van de bekkenbodem. Ik leerde hoe je met een gerichte behandeling van deze kinderen en begeleiding van hun ouders klachten en fysieke ongemakken voor de kinderen kan voorkomen

Als kinderkinesist ben ik opgeleid om kinderen te behandelen met uiteenlopende problemen. Te denken valt aan de behandeling van voorkeurshoudingen, fijn- en grof motorische problemen of orthopedische-  dan wel neurologische aandoeningen. Behandelingen omvatten oefeningen, sensorische integratie alsmede begeleiding en advisering van ouders. Ook multidisciplinair overleg met scholen of  het consultatiebureau kan hier onderdeel van uit maken. Naast mijn werk als kinderkinesist heb ik ruime ervaring als zwangerschapskinesist en begeleidster.

wietske@groeppraktijk-tielemans.be

0031-616842229

 

<< Terug naar ons team

Adres

  Eltenbos 87
         3920 Lommel

Volg ons

Zoeken