Ons Team

  tyrine-big.png

  Tyrine Iding

  Ik ben Tyrine Iding. In september 2016 behaalde ik mijn Professionele Bachelor in de Logopedie aan Thomas More hogeschool te Antwerpen. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan bij verschillende doelgroepen in verschillende settings (o.a. school, revalidatiecentrum, groepspraktijk).

  Na mijn studies werkte ik als logopediste in het buitengewoon lager onderwijs (MPI Zonneweelde) in Lommel. In 2016 startte ik als zelfstandige logopediste bij Groepspraktijk Tielemans. Het is een multidisciplinaire praktijk met een jong en gedreven team.

  Ik werk voornamelijk met kinderen met leerproblemen, taal- en spraakstoornissen. Voor elk kind heb ik een individuele aanpak op maat, omdat elk kind uniek is. Zo ga ik steeds op zoek naar de meest gepaste werkwijze die het beste aansluit bij de noden van het kind. Ik ga ervoor en door mijn aanpak wil ik het kind graag zien groeien. Mijn mooiste wens is dat hij/zij vorderingen zal maken en dat zelf ook ziet gebeuren. Ik zal daar dan even trots op zijn als het kind zelf. Dat maakt dat ik elke dag mijn werk met heel veel plezier doe en deze uitdaging is mijn passie.

  tyrine@groepspraktijk-tielemans.be

  O472 26 94 04

   

  << Terug naar ons team

  Adres

    Eltenbos 87
           3920 Lommel

  Volg ons

  Zoeken